ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Как мога да си закупя билет за уебинар?


Всички уебинари са обявени като дата, част и място в официалния сайт на проекта, както и във Facebook страницата. Билети за участие в уебинарите като зрители, може да закупите от мрежата на URBO. Линк към профила на Developya с всички събития, открийте тук: https://urboapp.com/bg/p1546-developia-sofia
Как мога да получа достъп и да гледам избран уебинар?


Всеки гост, закупил билет за своето участие, получава от екипа на Developya уникален, персонализиран линк + парола в избраната онлайн платформа за излъчване на уебинара. За момента, екипът се е спрял на GoBrunch.
Ще мога ли да гледам уебинар след излъчването му на живо?


Да, разбира се, че ще можеш да гледаш избрания от теб уебинар на запис и след официалното му излъчване на живо. Въпреки това, уебинарите са платени и имаш на разположение 120 часа, за да закупиш билет и да получиш линк към записа. При въпроси и нужда от помощ, свържи се с нас на: gm.grigorova@gmail.com - Габриела Григорова, съ-основател на Developya
Получавам ли отстъпка, ако закупя билети за повече от пет уебинара?


Екипът ни работи върху изграждането на пакетна цена, която да удовлетворява нуждите на всяка родителска общност, деца и професионалисти. Целта е да създадем пакети, чиято стойност да бъде с -20% по-ниска от общата стойност на пет уебинара.
Какво се случва със средствата от уебинарите?


Кауза:
Ние вярваме, че инвестицията в бъдещето на децата е най-важната стъпка, която можем да предприемем не само ние, но и всички около нас.

Средствата, събрани от уебинарите ще бъдат разпределени в две основни направления.
Първо, бихме искали да използваме част от тях за прочувания, обучения и академии, в които отново ще предоставим възможност за получаване на нови знания и умения. Второ, останалата част ще използваме под формата на дарение към благотворителна кауза. Сумата ще бъде събирана и дарявана на месечна база, т.е. всеки месец ние ще отделяме от 5-10% от събраните средства за различни интересни инициативи, свързани с деца, развитие, умения, родителство и други.
Как мога да се включа като гост-лектор в уебинара?


Екипът на Developya избира много внимателно професионалистите, с които да работи, тъй като основната ни задача е да изградим среда, в която те имат възожност да придобиват нови знания и помощни умения, които ще приложат и използват, за да подпомогнат развитието на своите деца. Eкипът, който стои зад проекта, има зад гърба си множество организирани събития, инициативи, уебинари, които са свързани с образование, наука и иновации за деца и професионалисти. Самите ние работим с най-добрата интелектуална общност в страната, като това включва учени, изследователи, представители от БАН, различни факултети и катедри на университети. Ако все пак, вярвате, че имате достатъчно опит, история и знания, които да споделите, свържете се с нас, а ние ще Ви отговорим в кратък срок от време.
Колко струват билетите за уебинар?


Билетите за един уебинар варират в ценови диапазон от 7 BGN до 10 BGN.
Към каква публика са насочени уебинарите?


Уебинарите на Девелопия са достъпни както за родители, учители, професионалисти, така и за деца.
Какво е Девелопия?


Девелопия е научно-образователен, информативен проект, насочен към ранно-детско развитие, като обхващаме възрастови групи от 0 - 7-годишна възраст и от 7 - 12-годишина възраст. Пълноценният старт в живота на всяко дете е определящ за възможността да развие най-пълно своя потенциал, както и за перспективите за развитие на цялото общество. Правилно структурираното целенасочено обучение в семейството, а по-късно и в детските заведения е изключително важно за развитието на екзекутивните функции. Тези функции са способностите на детето да решава задачи – ежедневни, математически, комуникативни и др. За успешното им изпълнение са необходими знания, внимание и самоконтрол. Нашата основна цел е да създадем полезен, комуникационен канал за деца, предоставяйки реална възможност на тези, които влияят върху тях, главно родители и учители, лекари и други професионалисти, да участват в различни уебинари, конференции,програми. Повече за нас, открийте в официалната ни страница във Facebook: www.facebook.com/developyabg/

© 2020 Developya.